Buddy Coaching.

Buddy Coaching

Buddy Coaching – Fysiek en Mentaal Sterker


Door mensen in beweging te zetten, kunnen we een gevoel van gehoord en gezien worden creëren. Mijn werk omvat het gebruik van verschillende methodieken, waaronder boksen als hulpmiddel. Als gecertificeerd gevorderd trainer in boksend opvoeden en trainer rots en water, ben ik in staat om met hartslagen en emoties om te gaan en mensen te begeleiden bij hun persoonlijke groei. Tijdens mijn trainingen evalueer ik altijd de effecten van oefeningen op deelnemers. Door te benoemen wat ik zie en merk, bouw ik vertrouwen, erkenning en herkenning op bij degenen met wie ik werk. Ik geloof dat woorden niet altijd alles kunnen vertellen, en ik hecht waarde aan het aanbieden van hulp die verder gaat dan alleen praten. Fysieke beweging kan inzichten geven die anders misschien verborgen zouden blijven. Wat mijn aanpak echt uniek maakt, is mijn ervaringsdeskundigheid. Ik heb zelf de uitdagingen ervaren waar veel mensen mee worstelen, en daardoor begrijp ik beter wat bepaalde oefeningen kunnen losmaken en hoe ze een positieve impact kunnen hebben. Ik geloof dat het identificeren van de kern van een probleem cruciaal is om een passend hulptraject te kunnen bieden.

De Buddy Coaching trainingen kunnen zowel bij Gelre Sports op locatie gevolgd worden als bij jou thuis, in een vertrouwde omgeving.


Op 4 juli 2023 heb ik mezelf ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder de naam Buddy-Coaching omdat ik graag mijn steentje wil bijdragen aan het verbeteren van de zorg. Ik blijf me in de toekomst voortdurend ontwikkelen op verschillende specialisaties om mijn expertise verder uit te breiden.


Denk jij dat ik wat voor jou of iemand uit je omgeving kan betekenen? Neem dan snel contact met mij op zodat wij vrijblijvend met elkaar kunnen kennismaken en kijken of ik een passend traject voor jou kan bieden. STAP IN BEWEGING, STAP IN VERANDERING!


Met vriendelijke groet,
Buddy Coaching

Fitness
fixed-col-3-img1

Belangrijkste reden om fitness te gaan beoefenen is je conditie verbeteren, de spieren sterker willen maken of gewoon lekker willen bewegen. Bij Gelre Sports kan je dit op de meest effectieve en gezellige manier doen.

LEES MEER
Easy Motion Skin Training
fixed-col-3-img1

EMS is 18 keer effectiever dan normale krachtraining. Dat het lichaam met behulp van EMS in 20 minuten 515 calorieën kan verbranden is verbazingwekkend! Dit is namelijk dubbel zoveel vergeleken met reguliere training.

LEES MEER
Groepslessen
fixed-col-3-img1

Wij bieden vele groepslessen aan zoals: XCORE, cycle, circuit training, boksfit, club power, kettlebell training en verschillende mogelijkheden voor een virtuele les op het moment wat u het beste uit komt!

LEES MEER

EMS Training

Wij bieden u personal training met EMS. Deze moderne training techniek geeft snel merkbare en voelbare resultaten en verlaagt gewicht en vetpercentage.

EASY MOTION SKIN is de oplossing! BEKIJK DE MOGELIJKHEDEN
logo-ico