Fitness en 4e


Gelre Sports – Fitness en Meer


Fitness en Meer bij Gelre Sports


Indoor fitness

Werk aan je gezondheid met behulp van onze vaste cardio en krachttoestellen. Je hebt ook de mogelijkheid om je training te volgen bij onze ‘free weight zone’.

Waarom Fitness bij Gelre Sports?

Bij Gelre Sports kun je individueel en in alle vrijheid aan je conditie, figuur en algemene gezondheid werken. Beide groepsleszalen zijn volledig voorzien van airconditioning. De fitnesszaal is voorzien van de meest moderne apparatuur en er is altijd deskundige begeleiding aanwezig.

Instructeur

Het is ook mogelijk om een afspraak te maken met een instructeur. Onze instructeur kan je helpen bij het behalen van jouw doelstellingen, rekening houdend met eventuele blessures/gezondheidsbeperkingen.

Groepslessen

Daarnaast worden er wekelijks diverse groepslessen gegeven. Denk hierbij aan een groepsles XCORE, POWER, Boksfit of een leuke circuittraining. Een goede stok achter de deur om te blijven sporten en een goed alternatief als je eens wil sporten in groepsverband onder begeleiding van muziek.

Voedingsbegeleiding

Ook biedt Gelre Sports naast je fitnessprogramma voedingsbegeleiding op maat aan, voor meer resultaat.

Gelre Sports in Lichtenvoorde is dé plek voor individuele fitness en groepsfitness. Bij Gelre Sports ben je verzekerd van de beste begeleiding én persoonlijke aandacht, die jij nodig hebt om jouw doelstellingen te behalen.


Met vriendelijke groet,
Gelre Sports


Fitness
fixed-col-3-img1

Belangrijkste reden om fitness te gaan beoefenen is je conditie verbeteren, de spieren sterker willen maken of gewoon lekker willen bewegen. Bij Gelre Sports kan je dit op de meest effectieve en gezellige manier doen.

LEES MEER
Easy Motion Skin Training
fixed-col-3-img1

EMS is 18 keer effectiever dan normale krachtraining. Dat het lichaam met behulp van EMS in 20 minuten 515 calorieën kan verbranden is verbazingwekkend! Dit is namelijk dubbel zoveel vergeleken met reguliere training.

LEES MEER
Groepslessen
fixed-col-3-img1

Wij bieden vele groepslessen aan zoals: XCORE, cycle, circuit training, boksfit, club power, kettlebell training en verschillende mogelijkheden voor een virtuele les op het moment wat u het beste uit komt!

LEES MEER

EMS Training

Wij bieden u personal training met EMS. Deze moderne training techniek geeft snel merkbare en voelbare resultaten en verlaagt gewicht en vetpercentage.

EASY MOTION SKIN is de oplossing! BEKIJK DE MOGELIJKHEDEN
logo-ico