EASY MOTION SKIN

Easy Motion Skin®-training

Enorm veel mensen, jong en oud, hebben rugklachten. Vaak lopen zij te lang rond met pijn in de rug en tonen compensatiegedrag: je gaat je rug anders belasten om de pijn te onderdrukken. Easy Motion Skin®-training is gebaseerd op de laatste generatie EMS-techniek. Electro Spier Stimulatie stimuleert met behulp van elektrische pulsen je diepliggende spieren en pakt probleemgebieden waaronder de buikspieren aan. De techniek, die zich in de loop der jaren ruimschoots heeft bewezen, wordt gebruikt door topsporters en internationale sterren en zorgt ervoor dat je je binnen twee maanden sterker voelt en pijnvrij bent. Eenmaal van de pijn af wil je natuurlijk niet dat dezelfde klachten terugkomen. Daarom is Easy Motion Skin®-training ook aan te raden om een stabiele situatie te onderhouden.

Gelre Sports is gespecialiseerd in EMS-training. De Easy Motion Skin® techniek heeft de plek van Miha Bodytec® training ingenomen. Niet alleen is Easy Motion Skin® effectiever, ook is deze draadloos en hierdoor een stuk gebruiksvriendelijker. Door de draadloze techniek is er de mogelijkheid tot het geven van groepslessen en het aanschaffen van je eigen trainingsuitrusting. Via een app op een smartdevice kun je je eigen training coördineren en registreren. Onder begeleiding van een van de Easy Motion Skin®-deskundigen bij Gelre Sports word je tijdens je trainingssessies optimaal begeleid waardoor maximaal resultaat wordt geboekt.

“Easy Motion Skin® is de snelste manier om krachtig en fit te worden”

Opbouw spiermassa

Schrik vooral niet als na enkele trainingssessies de wijzer op je weegschaal een hoger getal aantikt dan voor de sessies. Waar ligt dat nu aan? Door de intensieve elektrostimulatie bouw je spiermassa op en spieren zijn nu eenmaal zwaarder dan vet. Geen zorgen. Er gebeurt wel degelijk iets: je vermindert je vetpercentage en je spieren worden sterker. Met andere woorden, je wordt gezonder, fitter en sterker. Resultaat merk je binnen 2 maanden door 2 keer per week 20 minuten te trainen met Easy Motion Skin®.

“Easy Motion Skin® is voor jong en oud, dik en dun. Iedereen die snel en effectief zijn gezondheid, spierkracht en/of figuur wilt verbeteren. Onze jongste deelnemer is 13 jaar en de oudste is 75 jaar”

Hoe werkt Easy Motion Skin®

We leggen kort uit hoe het werkt. Onder begeleiding van ons professionele team ga je trainen met Easy Motion Skin®: Elektro Spier Stimulatie, waarbij binnen korte tijd je fysieke conditie wordt verbeterd. Het elektrodenpak dat je draagt, heeft pads die wij goed bevochtigen en daarna activeren terwijl jij rustig beweegt. De elektroden pulsen voel je steeds intensiever totdat je spieren gaan samentrekken. Daarmee bedoelen we niet een spier, maar alle grote spieren in je armen, billen, benen, borst, buik en rug.

“Een full body work-out: geen eenzijdige belasting, geen eenzijdige training”

Easy Motion Skin® vermindert of verhelpt:

  • Rugklachten/schouderklachten;
  • Spierkrampen;
  • Vetopslag;
  • Cellulitis;
  • Osteoporose;
  • Spataderen;
  • Incontinentie.

Interesse in een proefsessie?

Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier:

Fitness
fixed-col-3-img1

Belangrijkste reden om fitness te gaan beoefenen is je conditie verbeteren, de spieren sterker willen maken of gewoon lekker willen bewegen. Bij Gelre Sports kan je dit op de meest effectieve en gezellige manier doen.

LEES MEER
Easy Motion Skin Training
fixed-col-3-img1

EMS is 18 keer effectiever dan normale krachtraining. Dat het lichaam met behulp van EMS in 20 minuten 515 calorieën kan verbranden is verbazingwekkend! Dit is namelijk dubbel zoveel vergeleken met reguliere training.

LEES MEER
Groepslessen
fixed-col-3-img1

Wij bieden vele groepslessen aan zoals: XCORE, cycle, circuit training, boksfit, club power, kettlebell training en verschillende mogelijkheden voor een virtuele les op het moment wat u het beste uit komt!

LEES MEER

EMS Training

Wij bieden u personal training met EMS. Deze moderne training techniek geeft snel merkbare en voelbare resultaten en verlaagt gewicht en vetpercentage.

EASY MOTION SKIN is de oplossing! BEKIJK DE MOGELIJKHEDEN
logo-ico