1 Week
GRATIS FITNESS

CLAIM NU! Lees meer

RIVM-richtlijnen.

RIVM-richtlijnen 

Lees dit goed voordat je naar Gelre Sports komt.

 

Goed nieuws! Naar aanleiding van de persconferentie van 13 oktober 2020 mogen wij open blijven. Dat betekent dat jij gewoon bij ons mag blijven sporten. Wel zal er het een en ander veranderen. Lees even verder zodat je voorbereid bent als je komt.
♦️ Koffieruimte, kleedkamers, douches zijn gesloten.
♦️ Groepslessen blijven zoals ze zijn. Deze dienen nog steeds gereserveerd te worden. Registratie is verplicht.
♦️ Fitness is vrije inloop zonder reservering, registratie is verplicht.
♦️ Pak bij binnenkomst een flesje en doekje. Deze houdt je de gehele training bij je, na de training doe je ze in desbetreffende bak.
♦️ Dringend advies om een mondkapje te gebruiken als je door Gelre Sports beweegt. Tijdens je training is dit niet nodig.
Deze maatregelen blijven gelden:
♦️ Blijf anderhalve meter afstand houden.
♦️ Bij binnenkomst desinfecteer je je handen.
♦️ Heb jij, of iemand waarmee jij in contact bent geweest, klachten? Dan blijf je thuis.
♦️ Je neemt zelf een gevulde bidon mee.

Fitness
fixed-col-3-img1

Belangrijkste reden om fitness te gaan beoefenen is je conditie verbeteren, de spieren sterker willen maken of gewoon lekker willen bewegen. Bij Gelre Sports kan je dit op de meest effectieve en gezellige manier doen.

LEES MEER
Easy Motion Skin Training
fixed-col-3-img1

EMS is 18 keer effectiever dan normale krachtraining. Dat het lichaam met behulp van EMS in 20 minuten 515 calorieën kan verbranden is verbazingwekkend! Dit is namelijk dubbel zoveel vergeleken met reguliere training.

LEES MEER
Groepslessen
fixed-col-3-img1

Wij bieden vele groepslessen aan zoals: verschillende Club lessen, XCO, EMS, Circuit Training, Bootcamp etc. Voel je thuis in onze sportschool want sporten moet tenslotte een plezier zijn !

LEES MEER

EMS Training

Wij bieden u personal training met EMS. Deze moderne training techniek geeft snel merkbare en voelbare resultaten en verlaagt gewicht en vetpercentage.

EASY MOTION SKIN is de oplossing! BEKIJK DE MOGELIJKHEDEN
logo-ico