1 Week
GRATIS FITNESS

CLAIM NU! Lees meer

Nieuwsbrief.

Lieve leden,

Naar aanleiding van de persconferentie van afgelopen dinsdag 12 januari 2020 houden we jullie op de hoogte van de ontwikkelingen van Gelre Sports. We balen ontzettend dat ook wij de deuren 3 weken langer moeten dichthouden. We proberen alles  te doen wat in onze macht ligt. We hopen op jullie steun en begrip.

Compensatie regeling lockdown 2.0
In de vorige lockdown hadden wij een leuk evenement bedacht, namelijk een BBQ voor alle leden die ons zijn blijven steunen. Deze zit nog steeds in het vat, maar door de corona omstandigheden is dit nog niet gebeurd. Zodra dit kan, krijgen jullie (steunende leden) hiervan een bericht van ons.
Nu even terug op de huidige situatie. Het is erg vervelend voor zowel jullie als ons. Wij hopen dat jullie begrijpen en respecteren dat wij alles doen voor jullie. We hopen dat als wij straks de deuren weer mogen openen dit met z’n allen kunnen doen en jullie allemaal weer mogen verwelkomen. Blijf ons daarom ook steunen met de contributie. Zonder jullie is er geen Gelre Sports.
Voor alle leden die ons blijven steunen in deze vreselijke moeilijke tijd hebben wij iets leuks bedacht; namelijk een goodie bag. Hierin zullen allemaal leuke dingen zitten die je kan gebruiken bij ondernemers in Lichtenvoorde.
Ben je zelf lokaal ondernemer en wil je hier ook graag aan meedoen? Mail dan even naar info@gelresports.nl.
Op deze manier helpen wij jullie met iets leuks en alle ondernemers met hun bedrijf.

Uitleen service
Wij hebben beperkte materiaal in beschikking om uit te lenen, bij interesse stuur dan een mail naar ons en een medewerker zal contact met jou opnemen om de voorwaarden door te nemen en een afspraak te maken.

Personal training 
In samenwerking met Fit With Miguel, biedt Gelre Sports aan al haar leden personal training en Duo personal training outdoor helemaal GRATIS (gedurende de lockdown).

Personal training BASIC:
– 1 (outdoor) training per week met maximaal 2 deelnemers.

Personal training PRO:
Upgrade je personal training naar Pro en ontvang van Fit with Miguel online coaching extra:

– 1 (outdoor) training per week met maximaal 2 deelnemers
– Trainingsplan op maat met video instructies.
– Voedingsplan op maat.
– Voortgangsoverzicht met wekelijks check ins.
– Contact met je coach ten alle tijden.

Voor slechts €19.90 i.p.v. €39.90, tijdelijke korting.

Grijp deze kans en breng je trainingen naar de NEXT LEVEL!
Meer info? mail naar info@gelresports.nl

Extra (online) aanbod
– Les mills on demand met o.a. Bodypump. (vraag je gratis toegangscode aan via mail)
– HOW at home met o.a. Xcore. (vraag je gratis toegangscode aan via mail)
– Bodybalance via Facebook en HIIT-FIT via ZOOM, gegeven door onze eigen instructeurs. (Toegangscode zichtbaar in de Sportivity aap bij het “info” icoontje)

We zijn bezig met een nieuw rooster voor de online groepslessen. Deze zal ingaan vanaf maandag 18 januari. Hierover krijgen jullie dit weekend een mail.

We proberen jullie mails z.s.m. te beantwoorden.
We hopen op jullie begrip en steun.
#SAMENSTERK

Met sportieve groet,
Team Gelre Sports

Fitness
fixed-col-3-img1

Belangrijkste reden om fitness te gaan beoefenen is je conditie verbeteren, de spieren sterker willen maken of gewoon lekker willen bewegen. Bij Gelre Sports kan je dit op de meest effectieve en gezellige manier doen.

LEES MEER
Easy Motion Skin Training
fixed-col-3-img1

EMS is 18 keer effectiever dan normale krachtraining. Dat het lichaam met behulp van EMS in 20 minuten 515 calorieën kan verbranden is verbazingwekkend! Dit is namelijk dubbel zoveel vergeleken met reguliere training.

LEES MEER
Groepslessen
fixed-col-3-img1

Wij bieden vele groepslessen aan zoals: verschillende Club lessen, XCO, EMS, Circuit Training, Bootcamp etc. Voel je thuis in onze sportschool want sporten moet tenslotte een plezier zijn !

LEES MEER

EMS Training

Wij bieden u personal training met EMS. Deze moderne training techniek geeft snel merkbare en voelbare resultaten en verlaagt gewicht en vetpercentage.

EASY MOTION SKIN is de oplossing! BEKIJK DE MOGELIJKHEDEN
logo-ico