1 Week
GRATIS FITNESS

CLAIM NU! Lees meer

Nieuwsbrief.

 

Nieuwsbrief september 2021.
Beste leden.
Even wat leuke nieuwtjes van onze kant.

Maatregelen over het coronavirus binnen Gelre Sports.
Het is heel goed dat het coronavirus mooi stabiel is, maar we moeten helaas waakzaam blijven zodat we allemaal in een veilige omgeving kunnen blijven sporten, daarom blijft de maatregel van het schoonmaken na je work-out intact tot zeker eind van het jaar en daarbij bijbehorende 1,5 meter maatregel.

Groepslessen.
Vanaf 1 oktober begint de spinning weer op de dinsdag avond om 19.00 uur en op woensdag ochtend om 09.00 uur.
Deze lessen worden verzorgd door Mariel en Stijn.

Personeel.
Melanie Spieker is per 01-09-2021 in dienst bij Gelre Sports dus jullie kunnen haar op de woensdag avond treffen bij Gelre Sports. Melanie geeft op de maandag en de donderdag ook de XCO.

Opleiding personeel.
Melanie en Ivo gaan de clubpower opleiding doen in november.
De power hopen we dan weer vanaf medio 2022 aan te kunnen bieden op het rooster.

Met Sportieve Groeten
Team Gelre Sports.

Fitness
fixed-col-3-img1

Belangrijkste reden om fitness te gaan beoefenen is je conditie verbeteren, de spieren sterker willen maken of gewoon lekker willen bewegen. Bij Gelre Sports kan je dit op de meest effectieve en gezellige manier doen.

LEES MEER
Easy Motion Skin Training
fixed-col-3-img1

EMS is 18 keer effectiever dan normale krachtraining. Dat het lichaam met behulp van EMS in 20 minuten 515 calorieën kan verbranden is verbazingwekkend! Dit is namelijk dubbel zoveel vergeleken met reguliere training.

LEES MEER
Groepslessen
fixed-col-3-img1

Wij bieden vele groepslessen aan zoals: verschillende Club lessen, XCO, EMS, Circuit Training, Bootcamp etc. Voel je thuis in onze sportschool want sporten moet tenslotte een plezier zijn !

LEES MEER

EMS Training

Wij bieden u personal training met EMS. Deze moderne training techniek geeft snel merkbare en voelbare resultaten en verlaagt gewicht en vetpercentage.

EASY MOTION SKIN is de oplossing! BEKIJK DE MOGELIJKHEDEN
logo-ico