1 Week
GRATIS FITNESS

CLAIM NU! Lees meer

Nieuwsbrief.

Lieve leden,

Wij springen een gat in het plafond, want we mogen eindelijk weer open. Dit is een fantastisch bericht. Wij houden ons natuurlijk aan alle maatregelen en zijn er van overtuigd dat wij iedereen een veilige sportomgeving kunnen bieden. In deze nieuwsbrief lezen jullie hoe alles eruit zal zien.

Fitness:
De fitness is open op reservering , zoals jullie weten gaat dit via de sportifity app. Heb je geen link ontvangen dan kun je ons even bellen of mailen. De outdoor fitness wordt verplaatst naar binnen.
De kleedkamers zijn alleen open voor de tassen en jassen achter te laten. Douchen is niet toegestaan.

Neem bij binnenkomst een flesje en neem een handdoek mee, zodat iedereen zijn/haar toestel na de training even kan schoonmaken.

Groepslessen:
Virtuele lessen kunnen gereserveerd worden vanaf donderdag 20 mei 2021. Dit kan via de mail of telefonisch. Helaas mogen we binnen nog geen groepslessen geven, dus dit blijven wij buiten doen. Het rooster hiervan is terug te vinden op onze website.

Belangrijk: Doe je mee met een groeps- of virtuele les? Meldt je dan binnen aan en loop vervolgens naar de parkeerplaats (groepsles) of naar binnen via de zijkant (virtuele les)

Goodiebags:
Zoals sommige van jullie weten zijn wij bezig geweest met goodiebags om jullie te bedanken voor jullie loyaliteit en steun van de afgelopen maanden. Zonder jullie is er geen Gelre Sports. Voor alle leden die ons zijn blijven steunen deze lockdown hebben wij een goodiebag gemaakt, deze is vanaf 1 juni af te halen bij de balie.

Samen Sterk

Team Gelre Sports

 

Fitness
fixed-col-3-img1

Belangrijkste reden om fitness te gaan beoefenen is je conditie verbeteren, de spieren sterker willen maken of gewoon lekker willen bewegen. Bij Gelre Sports kan je dit op de meest effectieve en gezellige manier doen.

LEES MEER
Easy Motion Skin Training
fixed-col-3-img1

EMS is 18 keer effectiever dan normale krachtraining. Dat het lichaam met behulp van EMS in 20 minuten 515 calorieën kan verbranden is verbazingwekkend! Dit is namelijk dubbel zoveel vergeleken met reguliere training.

LEES MEER
Groepslessen
fixed-col-3-img1

Wij bieden vele groepslessen aan zoals: verschillende Club lessen, XCO, EMS, Circuit Training, Bootcamp etc. Voel je thuis in onze sportschool want sporten moet tenslotte een plezier zijn !

LEES MEER

EMS Training

Wij bieden u personal training met EMS. Deze moderne training techniek geeft snel merkbare en voelbare resultaten en verlaagt gewicht en vetpercentage.

EASY MOTION SKIN is de oplossing! BEKIJK DE MOGELIJKHEDEN
logo-ico