1 Week
GRATIS FITNESS

CLAIM NU! Lees meer

Kinderopvang

Als u jonge kinderen hebt, is het vaak lastig om de zorg voor uw kind(eren) te combineren met de zorg voor uw eigen lichaam. Terwijl het allebei zo ontzettend belangrijk is. Gelre Sports biedt de oplossing voor de sportende mama’s en papa’s, namelijk onze kinderopvang .Zo kunt u even lekker bij ons sporten of ontspannen terwijl de kinderen worden vermaakt in onze sfeervolle kinderopvang. Onder enthousiaste en professionele begeleiding kunnen de kinderen heerlijk spelen en/of knutselen met leeftijdsgenootjes. Zo heeft u even een heerlijke tijd voor uzelf, terwijl wij zorgen voor uw kind(jes).

Kinderopvang in de Time-Out:

Maandag van 09:00 tot 11:00
Woensdag van 09:00 tot 11:00
Vrijdag van 09:00 tot 11:00

Graag aanmelden in verband met de opvang.

Deze dienst is tijdelijk niet beschikbaar

Fitness
fixed-col-3-img1

Belangrijkste reden om fitness te gaan beoefenen is je conditie verbeteren, de spieren sterker willen maken of gewoon lekker willen bewegen. Bij Gelre Sports kan je dit op de meest effectieve en gezellige manier doen.

LEES MEER
Easy Motion Skin Training
fixed-col-3-img1

EMS is 18 keer effectiever dan normale krachtraining. Dat het lichaam met behulp van EMS in 20 minuten 515 calorieën kan verbranden is verbazingwekkend! Dit is namelijk dubbel zoveel vergeleken met reguliere training.

LEES MEER
Groepslessen
fixed-col-3-img1

Wij bieden vele groepslessen aan zoals: verschillende Club lessen, XCO, EMS, Circuit Training, Bootcamp etc. Voel je thuis in onze sportschool want sporten moet tenslotte een plezier zijn !

LEES MEER

EMS Training

Wij bieden u personal training met EMS. Deze moderne training techniek geeft snel merkbare en voelbare resultaten en verlaagt gewicht en vetpercentage.

EASY MOTION SKIN is de oplossing! BEKIJK DE MOGELIJKHEDEN
logo-ico