1 Week
GRATIS FITNESS

CLAIM NU! Lees meer

Fysiotherapie Lichtenvoorde

Gelre Sports & Blikveld fysiotherapie Lichtenvoorde

Met fysiotherapie en aanvullende behandelmethodes stimuleren wij doelgericht het zelfherstellend vermogen van het menselijk lichaam. Dat is de zeer effectieve werkwijze van Blikveld Fysiotherapie Lichtenvoorde. Bij fysiotherapie voor onze klanten werken wij nauw samen met deze kundige fysiotherapiepraktijk met oprechte aandacht voor lichaam én geest.

Het totaalplaatje van lichaam en geest

Alles in het lichaam staat met elkaar in verband. Vanuit dit bewustzijn helpt Sharon Papen van Blikveld Fysiotherapie Lichtenvoorde onze sporters verder bij gezond bewegen en leven. Daarom begint elke fysiotherapiebehandeling met het in kaart brengen van het complete persoonlijke plaatje. Want alleen zo komt Blikveld Fysiotherapie Lichtenvoorde tot de meest adequate behandeling.

Aanvullende behandelmethodes bij Fysiotherapie Lichtenvoorde

Naast reguliere fysiotherapie vult Blikveld Fysiotherapie Lichtenvoorde de screening en behandeling zo nodig aan met technieken uit de kinesiologie en geïntegreerde technieken (methode Frank Bakker). Kinesiologie is letterlijk de leer van de beweging. Bij kinesiologie maakt de fysiotherapeut gebruik van spiertesten om de aard en oorzaak van de verstoorde balans in het lichaam – energie, voeding, lichaam en emoties – te achterhalen en herstellen. Geïntegreerde technieken uit de fysiotherapie, osteopathie en voetreflexologie zet onze fysiotherapeut in ter genezing van klachten die een dieper gelegen oorzaak hebben.

 

Fitness
fixed-col-3-img1

Belangrijkste reden om fitness te gaan beoefenen is je conditie verbeteren, de spieren sterker willen maken of gewoon lekker willen bewegen. Bij Gelre Sports kan je dit op de meest effectieve en gezellige manier doen.

LEES MEER
Easy Motion Skin Training
fixed-col-3-img1

EMS is 18 keer effectiever dan normale krachtraining. Dat het lichaam met behulp van EMS in 20 minuten 515 calorieën kan verbranden is verbazingwekkend! Dit is namelijk dubbel zoveel vergeleken met reguliere training.

LEES MEER
Groepslessen
fixed-col-3-img1

Wij bieden vele groepslessen aan zoals: verschillende Club lessen, XCO, EMS, Circuit Training, Bootcamp etc. Voel je thuis in onze sportschool want sporten moet tenslotte een plezier zijn !

LEES MEER

EMS Training

Wij bieden u personal training met EMS. Deze moderne training techniek geeft snel merkbare en voelbare resultaten en verlaagt gewicht en vetpercentage.

EASY MOTION SKIN is de oplossing! BEKIJK DE MOGELIJKHEDEN
logo-ico