1 Week
GRATIS FITNESS

CLAIM NU! Lees meer

Compensatie regeling.

Verlenging maatregelen:

Zoals verwacht heeft de overheid haar maatregelen t.b.v. het bestrijden van het corona virus verlengd tot 28 april. Deze verlenging treft ons allen bijzonder hard, maar desalniettemin stellen wij de gezondheid van jou, je vrienden, ouders, opa/oma, buurman/buurvrouw en kinderen boven alles. Helaas betekent deze verlening dat wij de sportschool tot 28 april niet mogen openen.

Creatief in verbinding blijven:
Wij denken niet in beperkingen maar mogelijkheden. Team Gelre Sports zet zich met veel enthousiasme in om haar leden een gevarieerd vervangend aanbod te bieden. De gratis online workouts (van ons eigen team, maar ook van Les Mills en HOW) bieden iedereen de mogelijkheid om op een eigen gekozen moment sportief bezig te zijn. De live stream lessen en het uitlenen van ons materiaal hebben voor vele lovende reacties gezorgd van onze leden.

Zonder jullie geen Gelre Sports:

1 Team, 1 taak.
Dat is een slogan die jullie waarschijnlijk veel voorbij hebben zien komen op sociale media. Situaties als deze verbinden. Men helpt elkaar, daar waar zij kunnen. En zoals wij jullie hebben geholpen bij het behalen van jullie sportieve doelen, zo hebben wij jullie nodig om na de corona crisis nog bestaansrecht te hebben. Echter wij beseffen ons terdege dat niet alleen wij, maar ook vele met ons momenteel een lastige situatie beleven doordat financiële zekerheden wegvallen. Een groot deel van onze leden heeft ons te kennen gegeven hun contributie gewoon door te laten lopen omdat zij ook inkomen ontvangen, helaas hebben wij echter ook leden die deze financiële zekerheid niet genieten.

Steun:

De overheid biedt diverse middelen aan om ondernemers te ondersteunen in deze periode. Zo zijn er regelingen die zorg dragen voor de betaling van het personeel. Echter, hiermee worden helaas niet al onze kosten gedekt. De huur en diverse leasecontracten lopen gewoon door zonder dat daar op dit moment steun voor geboden kan worden. Daarom des te meer willen wij onze leden bedanken. De mensen die ondanks de sluiting toch kiezen voor de doorbetaling van hun lidmaatschap. Dankzij jullie kunnen wij door!

Bedankje:

Omdat wij jullie betrokkenheid, steun, positieve woorden en respect zo waarderen willen wij alle leden de mogelijkheid bieden om te kiezen voor een compensatie die hem/haar het meeste aanspreekt:

-Optie 1 BRONS:

De incasso’s blijven gehanteerd zoals normaliter. Op deze manier steun je ons bestaansrecht. Wij zullen je na deze periode van steun belonen met een restitutie van het volledige bedrag dat je hebt betaald.

Deze restitutie zal verrekend worden met de contributie die je betaald per maand, vanaf het moment dat wij weer open mogen. Wij zullen de verrekening over de exacte aantal maanden bekendmaken op het moment dat wij weten wanneer we weer open mogen.

Daarnaast kun je bij optie BRONS kiezen voor een saldo-tegoed.
Je kunt dit saldo besteden aan bijvoorbeeld koffie/thee, een benfit upgrade of een vrijblijvend proefabonnement voor een persoon naar keuze. Want samen sporten is veel leuker!

– Optie 2 ZILVER:

Net zoals bij de optie BRONS lopen onze incasso’s gewoon door. Je kiest bij de optie zilver voor nét dat beetje extra steun. Wanneer je kiest voor optie zilver dan kies je voor een restitutie van 50% van het betaalde bedrag gedurende de corona maatregelen.Je kunt ook bij de optie ZILVER kiezen voor een verrekening met je lopende contributie of een saldo-tegoed.

– Optie 3 GOUD:

Kies je voor goud, dan kies je voor ons!
De incasso’s blijven gehanteerd zoals normaal en je maakt geen gebruik van bovenstaande restitutiemogelijkheden. Mensen met een hart van goud hebben wij hoog staan en willen wij bedanken met een speciale feestmiddag. Waar we het leven vieren, met elkaar. Met muziek, drankjes en een heerlijk buffet van Achterhoek Steakhouse Beef ‘n Bone.

Maak je keuze aub vóór 30 april 2020 bekend via het keuzeformulier in de onderstaande link. Als je geen keuze maakt rekenen wij erop dat je voor GOUD gaat!

Nogmaals,

Bedankt voor al jullie positieve feedback en meelevende reacties. Jullie steun en begrip is ons GOUD waard!

* Alle hiervoor gecommuniceerde compensaties komen bij deze te vervallen.

Wat is jouw keuze?


GoudZilverBrons

Fitness
fixed-col-3-img1

Belangrijkste reden om fitness te gaan beoefenen is je conditie verbeteren, de spieren sterker willen maken of gewoon lekker willen bewegen. Bij Gelre Sports kan je dit op de meest effectieve en gezellige manier doen.

LEES MEER
Easy Motion Skin Training
fixed-col-3-img1

EMS is 18 keer effectiever dan normale krachtraining. Dat het lichaam met behulp van EMS in 20 minuten 515 calorieën kan verbranden is verbazingwekkend! Dit is namelijk dubbel zoveel vergeleken met reguliere training.

LEES MEER
Groepslessen
fixed-col-3-img1

Wij bieden vele groepslessen aan zoals: verschillende Club lessen, XCO, EMS, Circuit Training, Bootcamp etc. Voel je thuis in onze sportschool want sporten moet tenslotte een plezier zijn !

LEES MEER

EMS Training

Wij bieden u personal training met EMS. Deze moderne training techniek geeft snel merkbare en voelbare resultaten en verlaagt gewicht en vetpercentage.

EASY MOTION SKIN is de oplossing! BEKIJK DE MOGELIJKHEDEN
logo-ico