1 Week
GRATIS FITNESS

CLAIM NU! Lees meer

Club Yoga

Gelre Sports Yoga Lichtenvoorde

Met verschillende yoga-oefeningen leer je jouw geest en daarmee jouw lichaam te beheersen. Je hoeft beslist niet lenig te zijn om yoga te beoefenen. Bij Gelre Sports yoga Lichtenvoorde kun je kiezen uit twee soorten yoga: ClubJoy Yoga en Hatha Yoga. Zo bieden wij yogalessen voor iedereen.

ClubJoy Yoga Lichtenvoorde

Met Gelre Sports ClubJoy Yoga Lichtenvoorde werk je aan jouw lichaam en geest. Mentale weerbaarheid en fysieke kracht versterken elkaar: een gezonde geest in een gezond lichaam. Dat weten ze in het Verre Oosten al vele eeuwen. In oude oriëntaalse culturen zijn mensen altijd op zoek naar de beste mix van ontspanning en inspanning.

ClubJoy Yoga is voor iedereen

Gelre Sports ClubJoy Yoga Lichtenvoorde is geschikt voor mannen en vrouwen van alle leeftijden, ongeacht de lichamelijke conditie. ClubJoy Yoga brengt fysieke en mentale aspecten van elk lichaam in balans. Het helpt je gezond en fit te worden.

Yoga Lichtenvoorde, weg van de drukte van alledag

Op klanken van de muziek zweef je even weg van de drukte van alledag. Je coach helpt bij afwisselende ontspanning en inspanning. Je voelt hoe je relaxt terwijl je spieren sterker worden. Na de yogales voel je de ontspanning in je hoofd, de gezondheid in je lichaam en de nieuwe energie.

Hatha Yoga Lichtenvoorde

Samen met Blikveld Fysiotherapie bieden bij Hatha Yoga Lichtenvoorde. De doordachte mix van activiteiten en rust hebben invloed op je spierweefsel en bindweefsel. Zo bouw je flexibiliteit, kracht en stabiliteit op. Elke les Hatha Yoga Lichtenvoorde wordt als eindontspanning afgesloten met meditatie.

Fitness
fixed-col-3-img1

Belangrijkste reden om fitness te gaan beoefenen is je conditie verbeteren, de spieren sterker willen maken of gewoon lekker willen bewegen. Bij Gelre Sports kan je dit op de meest effectieve en gezellige manier doen.

LEES MEER
Easy Motion Skin Training
fixed-col-3-img1

EMS is 18 keer effectiever dan normale krachtraining. Dat het lichaam met behulp van EMS in 20 minuten 515 calorieën kan verbranden is verbazingwekkend! Dit is namelijk dubbel zoveel vergeleken met reguliere training.

LEES MEER
Groepslessen
fixed-col-3-img1

Wij bieden vele groepslessen aan zoals: verschillende Club lessen, XCO, EMS, Circuit Training, Bootcamp etc. Voel je thuis in onze sportschool want sporten moet tenslotte een plezier zijn !

LEES MEER

EMS Training

Wij bieden u personal training met EMS. Deze moderne training techniek geeft snel merkbare en voelbare resultaten en verlaagt gewicht en vetpercentage.

EASY MOTION SKIN is de oplossing! BEKIJK DE MOGELIJKHEDEN
logo-ico